1. Home
  2. Bicikli
  3. Electric
  4. OLYMPIA električni bicikl ENERGY MAX COMFORT crni

OLYMPIA električni bicikl ENERGY MAX COMFORT crni

Opis

Izabrite novi trend, Električne gradske bicikle Olympia. Veoma niska rama omogućava jednostavno pokretanje i silazak što je dodatna mogućnost vozačima različitih mogućnosti. Bicikl nudi ugodno i komforno sjedenje pošto se u cijevi sjedala nalazi amortizer koji ublažava udarce i podesivim volanom za još veći komor. Bicikl sadrži prednje i stražnje Hidraulične kočnice za još veću sigurnost.
Lagana aluminijska kontrukcija za jednostavan prijenos. Svestrani bicikl za svakodnevno korištenje. Bicikl podržava postavljanje dodatne opreme kao što su košare i sl.
Bicikl je opremljen svjetlima, blatobranima i nosačem tereta odostraga i naprijed. Bicikl ima nogaru i zaštitu za lanac. Energy Max modeli opremljeni su novim središnjim motorom Bafang Max napravljenim isključivo za Europsko tržište, a karakterizira ga nježan, minimalan dizajn i kompaktan, modularni oblik. Bafang maksimalna snaga je iznimno moćna, s dobrim 80 Nm okretnim momentom, ali tiho i lagano. Prikladne ručice na upravljaču omogućuju odabir 5 razina pomoći motora te uključivanje i isključivanje električne energije. Performanse motora očituju se u 250 W snage i okretnog momenta od 80Nm. Na samo displeju nalaze se 7 funkcija, 5 stupnjeva snage, 6 km/h aistencija kod hodanja/guranja bicikla. Baterija SAMSUNG, LITIJSKA 36v, 400Wh, 5 sati punjenja kod maksimalnog pražnjenja, 600 ciklusa punjenja, Autonimija 60-130 Km/h Mjenjač Shimano Acera MIX 8 brzina
Vanjske gume CST 700x40 Prednja vilica SR Suntour NEX

Karakteristike modela

Proizvođač (bicikli): Olympia
Tip: Electric
Spol: Ž
Boja: Crna
Veličine: L"
Materijal izrade: No
Kočnice: V-brake
Vilica: Kruta/čelična
Veličina kotača: 28"
Jamstvo: 2 godine