1. Home
  2. Oprema
  3. Održavanje
  4. Sredstva za održavanje
  5. Big Wipes POWER SPRAY 1 LIT

Big Wipes POWER SPRAY 1 LIT

Opis

Opis
ŠTO JE BIG WIPES POWER SPRAY?

Big Wipes Power Spray je snažan, brzo djelujući specijalizirani sprej za čišćenje, koji sadrži novu 4x4 formulu za uklanjanje nečistoća koja se koristi i u svim našim industrijskim maramicama.  Četiri otapala u spreju snažno djeluju na ulje, boje, brtvila i ljepila. Ta prirodno dobivena otapala imaju veću moć nego svaka komponenta posebno. Dubinsko čišćenje utječe i na kožu koju je važno zaštititi stoga smo dodali najbolju svjetsku mješavinu regeneratora za kožu: Aloe Veri i Vitaminu E dodali smo Lanolin i Glycerine. To znači da je naš Power Spray opasan za prljavštinu i nečistoću, ali nježan i siguran za vaše ruke.

Big Wipes Power Spray je sada 100% bez konzervansa i nudi 99,9% antibakterijsku zaštitu. Ocijenjen je po najnovijoj EU Uredbi 1223/2009 za kozmetičke proizvode, kao formula na bazi vode rezultirao je sa 0% nivoom iritacije kože tijekom kontrolnog testiranja dermatologa.

ŠTO RADI?

Pogodan je za sve tvrde površine, alati i kožu. Ovaj izuzetan proizvod može počistiti najteže uklonjive proizvode kao što su ljepila i PU, te boje, masti, bitumen i druge proizvode na bazi ulja, 'zelene' proizvode na bazi vode i općenito sve prljavštine i nečistoću.

The Big Wipes Power Spray je idealan za čišćenje i prethodno tretiranje velikih površina kao zidova, podova, PVC prozora prije čišćenja BIG WIPES maramicom. Isto tako je dobar kao “refil” za bilo koje od maramica u slučaju da se isuše kako bi vam duže trajale. Fleksibilnost tu ne staje jer se može koristiti i sa svim plavim rolama i krpama.

Karakteristike modela

Proizvođač (dijelovi): Big Wipes