1. Home
  2. Oprema
  3. Održavanje
  4. Sredstva za održavanje
  5. Big Wipes maramice MULTI SURFACE 80/1

Big Wipes maramice MULTI SURFACE 80/1

Opis

Opis
SUPER ČVRSTE UPIJAJUĆE MARAMICE

Biorazgradiva alternativa za proizvode na bazi vode i prljavštinu uopće

ŠTO SU MULTI-SURFACE 4X4 BIG WIPES?

Ove super upijajuće biorazgradive maramice idealne su za primjene koje uključuju uklanjanje ne-opasnih tvari koje se mogu odlagati u normalnom otpadu ili kompostirati u 'zeleni' otpad. Sadrži ne manje od četiri snažna sredstva za čišćenje i četiri dermatološki testirana regeneratora za kožu. Big Wipes 4x4 Multi-surface maramice su jako sredstvo za prljavštinu, a blage za vaše ruke. Oboje, prirodna biljna viskozna tkanina i formula 4 x 4, su 100% biorazgradivi što ovaj proizvod za čišćenje čini našim najboljim proizvodom za okoliš. Sve naše maramice su dermatološki testirane i procijenjene po zadnjoj EU Regulativi 1223/2009 za kozmetičke proizvode - zabilježen je NULTI nivo iritacije kože. Formula na bazi vode je bez konzervansa, biorazgradiva i nudi vrhunsku > 99% antibakterijsku zaštitu.

Niti jedne maramice za čiščenje dostupne u Europskoj profesionalnoj trgovini ne mogu ukloniti toliko tvari tako brzo I efikasno.

ŠTO RADE?

Jednostavno najbolje na tržištu, Multi-Surface maramice su izrazito upijajuće s osjećajem prirodnog ručnika - koristite ih za skoro svaki zadatak za čišćenje. Jedinstvena kombinacija snage i sredstva za čišćenje cilja na najteže prljavštine kako bi se osiguralo da maramice nikada "ne zaglave" u prljavštini. Multi-Surface Big Wipes maramice su jedinstvene u svojoj sposobnosti da uklone širok spektar "neugodne" tvari s površina, ruku i alata, uključujući:

Boje (uljene, vodene ...)
Ljepila (uključujući ostatke ljepila i traka)
Silikone
Akrilna brtvila i mase
Epoxy punila i mase
Poliuretansku pjenu
PUR i instant ljepila
Ulje
Katran
Mast
Ekstremne prljavštine
Tintu i permanent marker i mnoge druge.

Nema nereda, nema buke, samo brzo i učinkovito rješenje za sve vaše potrebe za čišćenjem.

 

Karakteristike modela

Proizvođač (dijelovi): Big Wipes